Privatresor

Vi kan Europa (och har rätt bra koll på andra delar av världen också), vi hjälper dig så att du själv slipper jaga bästa flyg, hotell och matställen.

Att ge sig ut på sin drömresa med bästa kompisarna skall givetvis vara något odelat positivt, men att planering och bokningar med alla olika valmöjligheter oftast tar längre tid än man trodde har nog många av oss fått erfara.

Visserligen säger man att planerandet är halva nöjet men handen på hjärtat, när man väl skall sätta sig och boka och alternativen och kombinationerna visar sig vara närmast oändliga så kan det få den mest resvane att slita sitt hår. Eller de där gångerna när det plötsligt visar sig att allting verkar vara bokat och det inte längre är frågan om att välja ”antal stjärnor” utan snarare ”en stjärna vore trevligt”…

Tiden det tar att sy ihop alla delar i en privatresa kan ni istället lägga på annat, kanske att läsa på om resmålet, hitta de undangömda juvelerna och fundera ut vad ni behöver ha med er. Låt oss ta fram det perfekta förslaget till er utifrån hur ni vill att just er kommande resa skall se ut. Inga resmål är för stora eller för små för oss.