Privata gruppresor

Fira jämnt tillsammans med bästa vännerna eller bjuda släkten på 75-årskalas utomlands?

Fira i frihet!

Har tanken slagit dig att kanske fira din speciella dag i avskildhet tillsammans med dina allra bästa vänner? Födelsedagar får faktiskt firas! Det har blivit allt vanligare att samla sina närmaste kamrater eller sin släkt för att åka iväg på en egen födelsedagsresa. Kanske är ni flera i kompisgänget som fyller jämt samma år?

Att själv ta rollen som ansvarig för att planera, styra och leda en resa både före och under arrangemanget är inte alltid det lättaste och det kan sätta grupprelationen på svårare prov än man anar. Tag hjälp av oss istället!

Vi på Cuttlefish hjälper dig att skapa en plan och realisera den utan att du behöver ta på dig hela arbetet själv. Du kan fokusera på att vara kontakten mot gruppen och samla in önskemål och viljor – vi presenterar er alternativ och hanterar paketering, beställningar och administration. Ni får en skräddarsydd paketresa med resegaranti enligt paketreselagen och kan själva välja hur resenärerna skall boka och betala sin resa med oss – uppdelat eller tillsammans.

Tag med barn och barnbarn till äventyret

Gör släktkalaset till något mer än en middag denna gång! Vi hjälper dig som gärna skulle vilja få chansen att umgås med barn och barnbarn under ett par dagar på ett härligt resmål där ni får tid att umgås.

Från oss får du rekommendationer på riktigt bra resmål för just ditt sällskap, med bra reseförbindelser och som erbjuder det upplägg du söker för din resa. Familjen får tillfälle att både umgås tillsammans men också få lite tid själva för 

Vi har tips till dig på både bra resmål med förbindelser som funkar för alla resenärer och hur du skall lägga upp din resa så att det blir en lagom mix mellan gemensamma aktiviteter och egen tid till avkoppling.