Konferensresor

Konferens, kick-off eller belöningsresa. Rätt upplevelse för din grupp.

Det är lätt att tro att det räcker med ett trevligt resmål, lite flygbiljetter och några hotellrum för att få till en lyckad konferensresa. Vår erfarenhet säger oss dock att det är mycket som skall förberedas och att det är enkelt att råka göra små missar som kan få stora konsekvenser. Läs gärna guiden med våra bästa tips till dig som skall arrangera er konferensresa – du kan ladda ner den som PDF här: www.cuttlefish.se/tips

Den engelska termen “M.I.C.E.” används internationellt för arrangemang och resor som vi erbjuder företagsmarknaden. Själva använder vi oftast begreppet “konferensresa” för alla resor/events med företag, men i detta inkluderar vi även resor med rena belöningssyften som t ex för avdelningen som levererat högt över sina uppsatta mål. Det kan även vara resor av typen teambuilding/kick–off för projektteamet eller ett fantastiskt event med företagets samarbetspartners och återförsäljare.

Våra kunder blir inte serverade några färdiga konferenspaket. De konferensresor vi erbjuder är genomgående skräddarsydda för att passa just ert företag och era önskemål till 100%, något som inga färdiga paket kan göra.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi håller i trådarna runt planering och bokningar. Tillsammans med dig som kontaktperson för företaget skapar vi en perfekt upplevelse. Vårt upplägg ger dig möjlighet att fokusera på de viktiga bitarna runt konferenspass, grupparbeten och övriga delar i ert program. Vi kan då stötta dig att få ihop logistiken, boka resor, hotell, väl anpassade aktiviteter och restauranger/middagar som ni kommer minnas långt efter hemkomst.

Genom att du tillsammans med oss definierar syfte och målsättning med er resa kan vi hjälpa dig i arbetet med att uppfylla – och överträffa – era förväntningar.

Genomförandet

Vi arbetar tillsammans med dig som kontaktperson när resan skall genomföras, antingen du vill hålla i allting och vi backar upp dig “bakom kulisserna” eller om du fokuserar på konferensdelarna medan vårt team leder och guidar deltagarna runt alla praktiska detaljer. Vi tycker att det är viktigt att samtliga anställda får chans att delta i programmet utan att behöva fastna i utmaningar runt logistik, förberedelser och att ge service till sina kollegor.

Att leda en resa med fler än 20 deltagare är inte alltid en “walk in the park” och många gånger behöver man vara på fler ställen samtidigt. Dina kollegor kan verka resvana när de sitter på lunch eller i fikarummet men vi är många som genom åren har upptäckt att det krävs en hel del stöd när man skall resa med sina arbetskamrater.

Beroende på resans upplägg kan vi vid särskilda mindre företagsarrangemang förbereda allting så att du och en kollega kan agera reseledare.

Var börjar vi? 

Skicka ett mail till oss på adressen info@cuttlefish.se eller använd kontaktformuläret. Vi träffar dig gärna över en kaffe för att lyssna på dig och se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig i din uppgift att ro iland en lyckad konferensresa!