Gruppresor

Vi vet vilka utmaningar man som arrangör av en gruppresa står inför, och kan hjälpa er grupp, ert sällskap eller lag att få ihop alla bitar i pusslet.

Även om ni som grupp har ett gemensamt intresse i form av tennis, vindsurfing eller kanske samma förkärlek till italienska viner så krävs det nog lite mer för att ni skall få ihop den ultimata resan för alla inblandade.

Många viljor, olika resvanor och varierande storlek på plånböckerna kan få de till en början så trevliga planeringsträffarna att slutligen utmynna i oändligt många åsikter och förslag men med få deltagare som faktiskt bidrar med något konkret.

Någon måste ta på sig att sy ihop själva paketet och då finns det oftast en hel del hinder man måste ta höjd för kring t.ex logistik, tidsramar och att tråckla sig igenom alla valbara alternativ för att få till den perfekta resan. Att gå från “en i gruppen” till att plötsligt planera, styra och leda en resa är inte alltid det lättaste och det kan sätta grupprelationen på svårare prov än man anar.

Vår expertis och erfarenhet grundar sig i att vi tänker ett par steg längre så att när ni väl har påbörjat er resa enbart behöver koncentrera er på det roliga - att serva, surfa eller sippa på ett glas rött!

Tveka inte att slå oss en signal så berättar vi mer.